Update

//BODYBALANCE = mitt andningshål.//Mitt i allt allvar måste man få vara un peu oseriös.//Anton stod som segrare för ProCivitas FUN RUN.//Star For Life-konsert.//
 
Jag vet att jag har varit riktigt dålig på att blogga nu under den senaste veckan. Andra saker har fått prioriterats före. Jag har varit så sinnes busy 24/7 och stressnivån har legat någonstans uppe bland molnen…
 
Förra veckan var en vecka from hell i skolan. Efter projektveckan hade vi så äckligt mycket att göra. Till i tisdags skulle ett helt kapitel + frågor vara gjorda och inlämnade i engelskan, i torsdags skulle den akademiska uppsatsen vara klar och i fredags hade vi ett stort matteprov på allt som vi har gjort sedan efter jullovet och framåt. Förutom det skulle en massa annat också hinnas med.
 
I söndags förra veckan höll jag & Eva releasesläpp för BODYBALANCE 64 och i måndags hade vi ett teknikpass. Båda passen gick grymt bra och det känns helt fantastiskt att vara igång med den nya releasen.
 
I tisdags var det först ProCivitas FUN RUN som gällde. Det var obligatoriskt för alla 1:or att springa minst 5km i Pålsjöskog och för varje km vi sprang samlade vi in 5kr till Star For Life. Man kunde även bli sponsrad och då skänka pengar till Star For Life. Vi lyckades samla in minst 18325kr!!
 
Efter loppet i tisdags spenderade jag resten av dagen på Helsingborgs Arena där jag deltog i Star For Life-konserten. Den blev lika magisk som den blev förra gången då jag var med. Man blir så varm i hela själen och hjärtat bara ler när man får se dem från Sydafrika leva sina drömmar. Förutom den sydafrikanska kören och elevkören på ca 500 pers var även Robin Stjernberg och Jessica Folcker med på konserten.
 
torsdags skulle jag egentligen haft BB-pass, men tyvärr mådde jag inge bra alls, så kunde inte ta passet :/
 
I fredags firades David och igår blev det en chillkväll hos underbara Ellen Rönn. Det var ett bra tag sedan vi träffades ordentligt, så vi hade en hel del catch-up att ta igen!
 
Snacka om att jag har varit sönderstressad under veckan. MEN, i fredags kunde jag äntligen andas ut och ta helg. Laddar nu upp batterierna inför kommande vecka, vilken jag varken hoppas eller tror kommer bli lika stressig.
 
Hoppas ni har haft en skön vecka och att ni har en grym helg!
Pöss

David the man Elander

//Frida, jag, David & Metsi.//Jag & Metsi goes bananas.//Happy Betty å jag.//Markus är...glad. Sandra är...on fire.//Felicia & David är taggade för utgång.//
 

Igår firades vår allas underbara David. Var en riktigt lyckad kväll med en massa goa vänner.

Tack för igår, D! LEV LIVET NU FORFAEN!
P&K


BODYBALANCE-mode: ON

- SOMEBODY TO DIE FOR -

Gick på pass idag och körde 64:an för BODYBALANCE. Den blir bara bättre och bättre för varje gång. Har ju skrivit att hela releasen är helt magisk, men det finns en låt som har fångat mitt hjärta extra mycket. Låten är balanslåten, låt nr 4 i releasen - Somebody To Die For med Hurts. Jag vet inte hur många gånger jag har kört den, för att inte tala om hur galet många gånger jag har lyssnat på den. Finner inga ord för att beskriva hur jag känner för den... Att säga att jag fullkomligt ÄLSKAR den räcker liksom inte...
 
Om du inte har hört den så lyssna på den nu! Klicka HÄR (YouTube).
Är du en textmänniska som jag, så lyssna extra mycket på texten - den är fantastisk!
Enjoy
P&K

Ny release: BODYCOMBAT 59

- I  BODYCOMBAT -
 
Igår var jag och syster och körde den nya releasen för BODYCOMBAT - BC59. Den var precis lika bra som de föregående releaserna, men i denna nya releasen finns bl.a. sinnessjukt grymma kator och otroligt kraftfulla slag - sååå mäktiga! LES MILLS har, precis som alltid, gjort ett makalöst, fantastiskt bra jobb! Jag har bara hört bra saker om alla nya LES MILLS-releaser.
 
Idag är jag pretty mör i kroppen. Det märks att jag tyvärr inte har kört BC sedan den 1/2!!!
BC är ett av mina absoluta favoritpass. Det är BBBP och BC som är mina top 3 favoriter!
Har du aldrig kört BC så utmanar jag dig till att testa det! Du kommer INTE att ångra dig!
Kör hårt
/JW

Join the movement

- Sofia Tennek => en trogen BodyBalanceare -
 
Höll mitt sista BODYBALANCE63-pass idag. Känns skönt att få byta koreografi och musik nu.
 
Passet gick betydligt bättre för mig idag än igår. Rösten är betydligt bättre, vilket känns underbart! Med mig på passet idag var bl.a. fina Sofia. Hon är en trogen deltagare hon. Det är alltid extra roligt när det kommer folk på passet som jag känner. Det är i princip alltid någon på passet som jag känner eller åtminstone känner igen. Nu när jag har varit där i ett halvår börjar jag verkligen känna igen mina deltagare.
 
Från och med nu lägger jag 63:an helt bakom mig och fokuserar framåt på 64:an. Imorgon, innan mina gruppmedlemmar för projektarbetet kommer till mig, ska jag nöta lite koreografi.
 
Ha det bäst!

Just nu...

- Projektuppstart på Espresso House i norra hamnen -
 
... är projektarbetet i full gång. Planetary Boundaries och hållbar utveckling står i fokus.
Ja, jag har förresten fått glasögon. Inga som jag måste bära hela tiden, utan bara när jag måste koncentrera mig och fokusera. T.ex. när jag läser, sitter vid datorn, pluggar m.m. Tycker verkligen inte att jag passar i glasögon, men jag vänjer väl mig...
 
Peace out
/JW

Coming up: SUPERRELEASE

 
- 23/3: Premiär för BODYBALANCE 64 -
 
Kl 13:00 idag mötte jag upp min kollega, Eva, på gymmet för att öva BODYBALANCE inför releasesläppet som äger rum om en vecka. Det kommer att bli så himla awesome!!!! Till alla fantastiska NW-medlemmar: Jag hoppas innerligt att vi ses där ;)
 
Vi övade i ca 2,5 h och kl 16:00 var det dags för mig att hålla pass. Det var ett av dem jobbigaste passen som jag någonsin har hållit i (inte fysiskt då). Jag har nämligen knappt haft någon röst på hela dagen, så att coacha idag var pretty hard. Torsdagens bravader har verkligen satt sina spår!
 
Imorgon kör jag BODYBALANCE-releasen 63 för sista gången. På söndag (om en vecka) är det dags för den nya releasen - BB64. Den 23/3 kommer vi att ha SUPERRELEASE hos oss på Nordic Wellness i Ramlösa och alla NW-medlemmar är mer än välkomna till ett event ni sent ska glömma!
VI SES DÄR!
P&K

Just chill out

- "Life is so much easier when you just chill out" -
- Veronica o jag på 9:ornas avslutningsmiddag 2013 -
 
Både igår och idag har jag haft catch-up-time med två underbara människor.
 
Igår kväll hade jag och Hannah Wendin baugemys hos mig. Vi bara softade hela kvällen och gjorde absolut ingenting förutom snackade. Vi hade en heeel del att ta igen. Hon sov över här i natt och i morse blev det Solsidan-mys.
 
Idag lunchade jag tillsammans med Veronica och hennes sjukt söta dotter, Ida. Vi hade så himla mycket att snacka om och det var supermysigt att träffa henne igen.
 
Next up: ännu en chillkväll. Familjen Bridner är hos oss och just nu är det "The Heat" on screen.
 
Ha en skön kväll allesammans!
P&K
/JW

A night to remember

- Oscarsgalan 2014 -
//All dressed up.//Jag & underbara Ida.//Jonatan i min klass vann priset för "Bästa manliga roll"!!!//Fina Filippa & Kajsa.//
 
- Förfest hos Gugge & årets första PPP -
 
Den efterlängtade Oscarsgalan är nu över och den var lika glamourös som jag trodde att den skulle vara. Alla var uppklädda och superfina! Vi startade med fotografering på röda mattan, mingel och filmvisningRöda Kvarn och begav oss sedan till Jacob Hansens Hus för galamiddag och prisutdelning. Efter middagen var vi ett gäng som drog vidare till Gugge för att förfesta inför årets första PPP Party På ProCivitas.
 
Det var en riktigt lyckad kväll!
Tack alla inblandade
Adiós amigos

It will always have a special place in my heart

- this is a part of me that you're never gonna ever take away from me -
//Bild från träningsanläggningen i Calella, Spanien.//Simläger i Calella, Spanien.//Simträning på Filborna.//Fina citat.//Simtävling i Berlin.//Någon tävling någonstans.//Simträning på söder.//
 
 
Idag var jag tillbaka i vattnet. Vilken underbar känsla att få vara ett med vattnet igen.
 
I morse hade vi tjejer i klassen livräddning i Filborna Arenas simhall (a.k.a. mitt andra hem en gång i tiden). Innan vi startade lektionen passade jag på att simma lite. Prövade alla simsätt och de satt lika bra nu som när jag slutade på simning (för er som inte vet har jag tränings- och tävlingssimmat och jag la ner själ och hjärta i det under 9 år). Den enda skillnaden var min så grymt försämrade kondition hehe.
 
Många frågar mig varför jag slutade med simningen och det fanns många olika anledningar till det. Utan att gå in allt för personligt kan jag säga att några anledningar var att jag hade tappat motivationen helt, jag stod stilla i min utveckling under en lång tid och slog inga nya personrekord, och jag var extremt sugen på att börja med gymträning.
 
Självklart saknar jag simningen så sjukligt mycket, vissa dagar mer än andra. Jag kan sakna simningen extra mycket när jag t.ex. hör om mina vänner som fortfarande simmar, när det är simtävlingar på TV, och när jag tänker tillbaka och minns min simtid. Idag var en sådan dag när jag saknar simningen extra mycket och en sådan dag då jag kan ångra att jag slutade. Samtidigt är jag så otroligt glad över att jag gjorde det. "Every end is a new beginning". Vet att det låter klyschigt, men hade jag inte slutat med simningen hade jag inte varit där jag är idag.
 
Simningen var en riktigt stor del av mitt liv under 9 år och simning är något som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag har så otroligt många minnen från min simtid och jag ångrar inte en sekund som jag la ner på simningen. Den har gett mig så mycket som jag har nytta av idag... galet mycket mer än ni kan ana.
 
Jag slutade på simningen i början av förra året och idag jobbar jag ju som instruktör på ett gym och har helt bytt träningsmiljö. Jag ÄLSKAR det jag håller på med nu och brinner verkligen för det! Men som sagt, ibland kan jag verkligen sakna simningen, nästan så att det gör ont... Jag har bara simmat två gånger sedan jag slutade med simningen. Men, efter dagens "känna-på-vattnet-pass" har jag bestämt mig för att jag ska gå och simma då och då, bara för att jag fortfarande älskar det!
 
Avslutar med att passande citat:
"Letting go is hard, but sometimes holding on is harder".

High on fitness magic

- Friendship -
(Bilderna är inte tagna från dagens pass)
 

Ett ord: Speechless. Så känner jag mig just nu.
 
Nu ikväll gästade jag hos Aktiverum och gick på Sagas BODYBALANCE-pass. Det var helt ärligt ett av dem bästa passen som jag någonsin har gått på. Min fantastiska, underbara, duktiga vän genomförde och bjöd på ett makalöst bra pass. Utan att överdriva kan jag lugnt säga att det var magi i luften. Det var magi från det att hon ställde sig på mattan, tills dess att hon tände lamporna igen när passet var slut.
 
För första gången under ett helt pass gick jag helt och hållet in i en bubbla och verkligen släppte allt. Jag njöt av varenda sekund i nuet och att få köra BODYBALANCE 64 tillsammans med älskade Saga. Det mest magiska ögonblicket under passet var avslappningen. Herregud säger jag bara. Med hennes fina ord lyckades hon verkligen beröra mig allra längst in på djupet. Det fanns en del undantryckt som fick bubbla upp, vilket var superskönt!
 
Jag är så otroligt stolt över Saga. Hon gick BODYBALANCE grundutbildningen i november 2013 och är redan såhär grym! Undrar vart hon ska sluta.
 
Just nu mår jag bättre än bäst och jag kommer att leva länge på det här passet.
Det är svårt att beskriva hur fitness magic känns. Man måste liksom ha upplevt det själv för att verkligen förstå känslan som man får i hela kroppen. Kan dock säga att det verkligen känns som magi. Det känns overkligt på något sätt och det är sjukt att man kan känna så "bara" av ett pass.
 
TACK älskade vän för boosten, energin och kärleken. DU är fantastisk!
Now I'm high on fitness magic!
P&K

BODYBALANCE LOVE

- Pure love -
 
Höll i ett underbart BODYBALANCE-pass ikväll. Passet var nästintill fullbokat och idag hade jag precis som alltid duktiga deltagare. Idag kändes det dock som att de var aningen vassare än vanligt. Det märks att vi är i slutet av en release. Deltagarna börjar kunna koreografin och tekniken har blivit bättre. Det är så otroligt kul att se deras utveckling!
 
Med mig på passet idag var bl.a. min fantastiska och underbara kollega, Camilla. Det var superkul att ha med henne!
Efter passet uttryckte hon sig följande på FB:
Antar att det är ett godkänt betyg :)
 
Idag började jag plugga inför SUPERRELEASE:n den 23 mars där vi på Nordic Wellness kommer att släppa alla nya Les Mills-releaser. Jag & Eva kör BODYBALANCE. Galettaggad jag är inför det!
Alla NW-medlemmar: BE THERE!

Snaps from the weekend

//Tonight, we're drinking from the bottle.//Oklart at Hannes place.//Just two happy souls.//Jag på jobbet - Nordic Wellness. Ready for some BODYBALANCE.//Vårkänslor.//Barnvakt till Anton & Emil.// 

Like therapy

- No music = no life -

Dress for Success

För ett bra tag sedan fick jag ett önskemål om ett inlägg där jag delar med mig och tipsar om mina favoritträningsplagg och utrustning. Här kommer några av mina absoluta favoritträningskläder och utrustning:
 
- 1. BETTER BODIES - 
Jag verkligen ÄLSKAR Better Bodies! Mitt absoluta favoritmärkeKläderna är dösnygga, galet sköna och de sitter verkligen perfekt! Accessoarerna och utrustningarna är supersnygga och har riktigt bra kvalité!
Klicka in HÄR för att komma till deras sida.
- 2. NIKE (NIKE-kläderna till höger med LESMILLS text på finns utan text i butikerna) -
Finns det skönare skor att träna i än ett par NIKE Free? Tror knappast det. Älskar NIKE! Det finns verkligen något för alla.
Sjukt snygga och olika modeller med snygg design.
Klicka HÄR för att komma till NIKE.
EQUIPMENT -
Att kunna köra ett pass hemma är guldvärt när man kanske inte kan eller orkar bege sig till gymmet.
Casalls träningsutrustning rekommenderar jag starkt! Brett sortiment och bra kvalité (de har även träningskläder).
Casall hittar du HÄR.
Vad gäller t.ex. hantlar tycker jag inte märke spelar någon som helst roll.
 
 
 
Detta var några av mina favoritkläder/märke och kanske har du hittat någon ny favorit?
Dress for Success!

It's a good day to be alive

- BODYBALANCE i sal 1 på Nordic Wellness i Ramlösa -
 
Idag, har varit en riktigt jäkla bra dag!
För det första fick Erika dem två sista biljetterna till Oscarsgalan och jag fick en av dem.
För det andra fick jag äntligen A på ett kemiprov! Fyfasiken som jag har slitit och jag har varit nära innan.
För det tredje fick jag avsluta dagen på bästa tänkbara sätt: att hålla ett BODYBALANCE-pass.
 
Dagar som dessa behövs verkligen!
Man får försöka stanna upp och njuta.
Bara vara här och nu, som jag säger till mina deltagare på passen.
NJUT!
P&K

With a little bit of luck and a hell of a good friend

 TACK VÄRLDENS BÄSTA ERIKA!! 

Kärlek till LES MILLS

- Älskar mitt nya NIKE LES MILLS-linne -

News in

- NIKE Les Mills -
 
Idag höll jag det bästa BODYBALANCE-passet på länge. Gårdagens BB-boost kan ha något med det att göra.
 
När jag kom hem hade mamma varit och hämtat mitt paket från LES MILLS.
Mina träningskläder har äntligen kommit!
Prövade dem så fort jag kom hem och gud så fina de är! 
LOVE THEM!

QW BodyBalance 64

- Utmaning: Bridge Pose/Back Bend with Leg Extension -

Idag var jag nere i MalmöQuarterly Workshop (QW) för BodyBalance.
Fantastiska Anna Paringer höll i en magisk kvartalsutbildning.
 
Idag träffade jag en hel del andra instruktörer som jag känner - riktigt roligt. En av dem hade jag inte träffat på nästan 9 månader, så det var extra roligt att träffa henne.
 
Själva releasen
BODYBALANCE 64... wow vilken release
Jag vet om att jag säger det efter varje release, men den här är något alldeles, alldeles extra. Musiken är breathtaking och koreografin är så mäktig. Tillsammans skapar de FITNESS MAGIC. Jag hittade ytterligare två favoriter idag: låt nr 2 - Solhälsningen: Blackbird - Perception Free & låt nr 10 - Avslappning&Meditation: Sacred Ground - Sacred Earth.
 
64:an innehåller väldigt många utmaningar. Inte bara rent fysiskt, utan det är väldigt många och snabba övergångar, så en stor utmaning för mig är hur jag ska lyckas coacha perfekt för att mina deltagare ska kunna hitta rätt. Men det fixar jag! Fysiskt utmanas balansen och coren verkligen, fast den största utmaningen enligt mig är positionen på bilden -  Bridge Pose/Back Bend med Leg Extension. När Anna och de på filmen gör den ser det så himla enkelt ut, men när jag prövade den idag var det inte så lätt. Grejen är att man inte är beredd på att man tappar balansen så pass mycket som man gör när man lyfter det ena benet. Men, jag tycker att det är superkul men en riktig utmaning!
 
Vill bara att det ska bli den 22/3 NU så att jag kan få köra igång denna gudomliga releasen.
Until then får jag köra här hemma och öva in den.
Vill ni ha en sneak peek64:an så kika in HÄR.
 
Har ni frågor eller funderingar så bara skriv!
Jag försöker svara så gott jag kan.
Puss

Sparkling pink

- Pinkish -
 
Ikväll har min fina pappa firats. Han fyllde år i torsdags och ikväll var släkten och några familjevänner här på kalas. Tog tillfället i akt och fick mina naglar fixade av systeryster som ska gå en utbildning för att bli nagelterapeut. Tycker det ska bli sjukt spännande och i framtiden kommer jag med nöje att få agera nagelmodell och testmodell
 
Nu ska jag sova. Imorgon bär det av till Malmö för kvartalsutbildning i BodyBalance.
Sleep tight!

I'm addicted to you

- The Vampire Diaries är, efter One Tree Hill, min absoluta favoritserie -
 
Som en drog.
Har spenderat halva förmiddagen och eftermiddagen tillsammans med TVD-gänget.
Vi har levt tillsammans i flera år och vi är nu inne på 5:e säsongen, avsnitt 14.
 
Kan man få nog av att kolla på Paul och Ian?! Tror knappast det!

Oh how I've missed you

- BodyPump -
 
ÄNTLIGEN säger jag bara. I morse körde jag det galet saknade och älskade BodyPump. Senast jag körde BP var den 2/1!! NOT okay!
 
Dagens morgonpass hölls av ingen mindre än min riktigt grymma kollega, Matilda Friedsam. Vilket underbart bra pass att "komma tillbaka" till. Tack för det Matilda!
 
Körde all in idag med samma vikter som alltid, trots det långa uppehållet. Kan lugnt säga att det verkligen kändes i kroppen att det var längesedan jag körde BP. Jäklar vad tungt det var på sina ställen. Jag hade helt ärligt glömt bort hur äckligt jobbig triceps-, utfalls-, och axellåten är. Tur jag fick refresha minnet idag.
 
Imorgon kommer det garanterat att kännas i hela kroppen... Kommer sitta fint inför morgondagens QW i BodyBalance. Men, jag har ju hört att träningsvärk ska tränas bort... ;)

RSS 2.0