NY PORTAL!!!

NY PORTAL!
NI HITTAR MIG NUMERA PÅ:
 
http://hundraprocentjulia.forme.se

http://hundraprocentjulia.forme.se

 

http://hundraprocentjulia.forme.se



Chante Pour Elle

- Bästa Ida -
 
Ikväll var bl.a. jag och några av brudarna från skolan på välgörenhetskonsertenChante Pour ElleKonserten arrangerades som ett projektarbete av tre tjejer från ProCivitas. Syftet med evenemanget var att samla in pengar till PLAN, som aktivt arbetar för att förbättra flickors rättigheter. Pengarna gick till PLANkampanj "Because I Am A Girl". Kampanjen finns för att stärka flickors rätt till t.ex. skolgång, något som kan förändra en framtid helt och hållet.
 
Medverkande i konserten var bl.a. min urgrymma bestie Ida. Hon framförde sin version av Sweater Weather by The Neighbourhood, vilken var sååå fin! Jag var stolt som en tupp när hon uppträdde!!
 
Alla som uppträdde på konserten var verkligen jätteduktiga!
GOTT JOBBAT!

Fabulous Twenty-Five

- //Metsis b-day party.//Jag och Metsi.//Sandra Halfter, a.k.a. min galna men nog så älskade bästa vän.// -
 
Idag fyller underbara Sandra Metsi år och igår firade vi in hennes 25:e födelsedag. Hade en riktigt trevlig kväll med många goa vänner och en hel del nya ansikten.
 
Stort GRATTIS igen, min fina vän!
Tackar så hjärtligt för kvällen!

Cheers to the seventeen years

- They say best friends are hard to find: well that's because the best ones are already mine -
 
Igår kväll firades jag. Ja, jag fyllde år i januari, men jag hade inte firat ordentligt med mina närmaste än. Det blev en grymt trevlig och lyckad kväll. Mina vänner är så sjukt, jäkla bra! Jag är så otroligt lyckligt lottad över att ha dem i mitt liv! 
 
ALL KÄRLEK TILL ER MINA FINA! ♡

Quote Of The Day


Kom så målar vi stan röd & blå, men fan INTE med blod & blåmärken!

- #DetRäckerNu! #StoppaVåldet! -
 

Ofattbart. Oacceptabelt. Förändring. Nu. Tack!
 
 

So much to give

- Olivia Mas & jag -

I söndags körde jag hela den nya releasen själv. Det gick prima och jag är extra nöjd med avslappningen som jag lyckades hitta "rätta" och fina ord till. Med mig på passet var bl.a. Olivia och Sofia
 
Även igår hade jag pass och det gick ännu bättre än i söndags.
 
 I måndags skulle vi hålla ett tal i skolan om vad vi brinner för. Självklart valde jag BODYBALANCE. Jag brinner för passet i sig själv, men framför allt att få ge passet till andra. Att få inspirera och motivera andra, och att få vara en del av någon annans träning och utveckling är något jag brinner för. Det är något helt fantastiskt!

RSS 2.0