Julia Wiktor, vem är det?

Namn: Julia Wiktor
Ålder: 17 år
Motto: “The pain you feel today, will be the strength you feel tomorrow” ― Unknown
Favoritcitat: “Life begins at the end of your comfort zone”  Neale Donald Walsch
Studerar: Naturvetenskap på ProCivitas privata gymnasieskola i Helsingborg
Idrottsbakgrund: Lite gymnastik, lite dans, och framför allt simning
Utbildning: LES MILLS BodyBalance grundutbildning
Licens: LES MILLS BodyBalance
Arbetsplats: Nordic Wellness i Ramlösa, Helsingborg
Instruerar i: BodyBalance
Favoritpass: BodyBalance, BodyPump och BodyCombat
 
 
Hallå! Vad kul att du har hittat till min blogg!
 
Julia Wiktor heter jag som sagt och jag är 17 år gammal. På min blogg kommer du att hitta allt mellan himmel och vatten, men du kommer framför allt att hitta inlägg som berör min stora kärlek i livet - träning.
 
Lite bakgrund
Jag har hållit på med någon form av träning sedan barnsben och jag har alltid älskat att träna. Min idrottsbakgrund består av lite gymnastik och dans, men mestadels av simning. Jag har både tränings- och tävlingssimmat och det var något som jag la ner själ och hjärta i under 9 år. Simningen blev en identitet för mig - "Simmar-Julia", och innan jag slutade simma var jag orolig över vem jag skulle vara när jag inte hade simningen mer. Men, i början av förra året tog jag steget utanför min trygghetszon och la baddräkten på hyllan. Att faktiskt ta det där steget utanför min trygghetszon och lägga av med simningen var ett av mina bästa beslut som jag någonsin har tagit i mitt liv. Tack vare att jag vågade ta det där steget kom jag istället i kontakt med gymvärlden. Plötsligt öppnades helt nya dörrar för mig, dörrar till en helt ny värld.
 
I februari förra året skrev jag in mig på Filborna Arena och efter mitt första gruppträningspass (vilket var BodyAttack) var jag totalt såld. Känslan som jag hade under passet och framför allt efteråt var en obeskrivlig känsla som jag aldrig tidigare hade upplevt. Jag var nästan hög och det sjuka var att min energinivå efter det högintensiva passet var 10 gånger högre än när jag kom. Det var då som jag förstod hur riktig träningsglädje kändes. Efter det var jag ute i gymmet en del och lyfte skrot och jag prövade på en massa olika pass. Ett pass som totalt förändrade mitt liv var BODYBALANCE. Under passet kände jag ett sådant speciellt lugn som jag aldrig hade känt innan, och när passet var klart kände jag att det är det här som jag vill syssla med. Därefter gick allt väldigt snabbt. 3 månader senare hade jag ett jobberbjudande som instruktör på Nordic Wellness i Ramlösa och i augusti förra året var jag på LES MILLS BodyBalance grundutbildning.
 
Idag är jag internationellt licensierad LES MILLS BodyBalance™-instruktör och jag håller i två pass i veckan på NW. Jag brinner innerligt för mitt jobb, för BodyBalance, för gruppträning och för träning i allmänhet. Förrut trodde jag att simning var min grej, men idag har jag fått det motbevisat. Gruppträning och gym är min grej och jag har vigt mitt liv till gymvärlden.
 
"Den enda träningen som jag ångrar, är den som jag aldrig utförde". 
Ha det fint!
// Julia Wiktor

Quote Of The Day


BodyPump

Kl. 10:00 i morse stod jag redo för BodyPump. Världens bästa Marlen bjöd på en riktigt grym mix av låtar från olika releaser. Älskar verkligen Marlens pass!!! På hennes pass lyfter alltid taket och energin i salen är maxad, vi deltagare vågar utmana oss själva, och jag känner alltid att jag upplever fitness magic på hennes pass. DET mina vänner, är en galet häftig känsla! 
 
Jag & Marlen. Vem vann tror ni?...

Morgonträning

Next up: BodyPump
 

Hej Träningsvärk

Oj oj vilken träningsvärk jag vaknade upp med i morse. Benen och rumpan känns, ryggen och bröstet gör riktigt ont, armarna är ömma, men mest av allt känns det i magen. Träningsvärk är riktig hatkärlek, fast mest kärlek. Älskar när man verkligen känner resultaten i kroppen.
 

Quote Of The Day


BodyPump & BodyBalance

Idag har jag kört två riktigt härliga pass. Först bjöd grymma Bella på ett awesome BodyPump-pass där musklerna fick lite kärlek och efter pumpen bjöds det på ett mysigt BodyBalance-pass där både kropp och själ fick lite kärlek.
 
Det är så sjukt hur man kan må så bra och ha så galet mycket energi efter att man har tagit ut sig rejält på träningspass. Det är pure love det! Tack bästa Jessie & Bella för idag - NI ÄR BÄST!
 
Jessica, Bella och jag. Goa och glada brudar efter ett grymt BodyPump-pass.
 
Mysiga BodyBalance.

Quote Of The Day


Välkommen till 100% Julia

Nu är jag äntligen igång med min träningsblogg och jag känner mig taggad till tusen! Grymt kul att du har hittat hit! Återigen varmt välkommen! Jag ska göra mitt allra yttersta för att du ska känna att du får ut bästa möjliga utav min blogg, för det är just det som är tanken med denna bloggen.
 
Anledningen till att jag startar en träningsblogg är för att många både har sagt och skrivit till mig att jag verkligen inspirerar dem med min träning. Ett mål som jag har satt upp under den senaste tiden är just att jag vill inspirera andra till att börja träna och känna träningsglädje. Men, för att lyckas med det så måste jag ju kunna nå ut till folk och vad passar bättre för det än en blogg?
 
"100% Julia" kommer framför allt att handla om mina genomförda träningspass, mitt jobb som instruktör, om min resa och min personliga utveckling, samt om mina tankar kring träning. Huvudfokuset för bloggen kommer att vara inspiration och motivation. Varje dag kommer jag att dela med mig utav minst ett peppande och inspirerande citat vilket jag kommer att kalla för "Quote Of The Day". Utöver inlägg om min träning, mina tankar, samt QOTD kan jag utlova bl.a. gästbloggande, lite matbilder och recept, utmaningar både till mig och dig, en massa bilder, tips och övningar m.m.
 
Jag hoppas att du är lika taggad inför detta som jag är! Du får mer än gärna kommentera och skriva vad du skulle vilja se på bloggen förutom det som jag har tagit upp :)
 
Ett inlägg där jag kommer att presentera mig själv, min idrottsbakgrund och annat kommer inom kort!
Ha det bäst and enjoy life!
 
Stort TACK till Lina Svensson och Linnéa Brännström som har hjälpt mig med bloggdesignen!
 

RSS 2.0