T.G.I.F.

- Ja, tack gode gud att det är fredag. Nu kan jag äntligen andas ut -
 
Efter en busy skolvecka kan jag nu ta helg och slappna av lite grann. Startade dagen med ett fysikprovÄNTLIGEN är det över! En sak avklarad, x antal kvar. Känns dock som en grymt stor lättnad att ha fysikprovet bakom mig. Har lagt ner mycket tid inför det, och jag har rent allmänt under den senaste tiden lagt ner mycket tid på plugg. Känner att jag tyvärr har fått åsidosätta träningen och prioritera skolan. Ska inte skylla ifrån mig och skriva att tiden inte har räckt till, för det har den. Det är snarare brist på bra planering som är min anledning till att jag inte har hunnit med att träna... Men, det ska det bli ändring på.
 
Kvällen har spenderats hemma hos Kajsa tillsammans med henne, Filippa och Emma. Har haft en riktig myskväll med en hel del snack. Vi kollade även på Let's Dance och goa Kajsa slocknade under programmet - trött efter en tuff skolvecka och kvällens gymnastikträning.
 
Har bokat mig på BodyPump imorgon bitti kl. 09:00 på NW. Ska bli superkul! Har inte kört det på ett riktigt bra tag.
 
Nu ska jag sova.
Ni får ha en riktigt skön helg allesammans!
Kärlek

Ny BODYBALANCE-release

- Ny release på ingång! Nerladdad och redo att övas in -
- BODYBALANCE 64™ -
 
Idag fick jag den nya releasen för BodyBalance! De har spelat in releasen här i Sverige, i Globen i Stockholm under LES MILLS Super Saturday. Det är första gången någonsin som de har gjort kvartalsfilmningen i Europa.
 
Eftersom LM SS var i Sverige fanns det självklart svenska LES MILLS-stjärnor uppe på scenen tillsammans med Diana Mills (Dotter till Phillip och Jackie Mills. Diana är Creative Director för alla LES MILLS ™-program och Co-Program Director för BODYBALANCE™). I ett tidigare inlägg skrev jag: "För att ni ska få en ännu större förståelse för hur stort Les Mills faktiskt är kan vi säga att Les Mills är gymvärldens Robbie Williams som ständigt levererar och som spelar för fullsatta arenor, medan alla instruktörer som jag själv får sjunga SingStar på någon hemmafest och drömma om att en dag få sjunga duett med Robbie uppe på samma scen som honom". Så ni förstår alltså hur stort det är att få köra tillsammans med självaste DIANA MILLS?! Ännu större är det att få vara med på självaste kvartalsfilmen som alla BB-instruktörer i världen får.
 
Med på filmen för denna releasen är (från vänster på bilden): Lina BlombergRagnhild LienJosef Matthews, Anna ParingerDiana Mills och Kristin Andersson. Jag har träffat två av dem - Kristin och AnnaJag hade äran att ha världens bästa Kristin som tränare på min BodyBalance grundutbildning. Hon är helt fantastisk, så himla inspirerande och otroligt duktig. Anna Paringer har jag haft som tränare på en kvartalsutbildning. Även hon är superduktig!
 
Ska faktiskt på kvartalsutbildning nu på söndag där Anna kommer att hålla i den. Är så grymt taggad!!!
 
Jag har varken kört eller kollat igenom hela den nya releasen än, har bara kollat igenom den bitvis.
Jag har dock både lyssnat och kollat igenom hela låtlistan och där finns två låtar som jag älskar extra mycket:
- Låt nr 4 - Balans: Somebody To Die For - Hurts | Låt nr 9a - Framåtfällningar - Hamstrings: Let Her Go - Passenger

Livet på Procce

- Life is good -

Flash Mob

- ProCivitas flash mob på Knutpunkten, Helsingborg. Jag är den inringade -
 
Innan jag åkte iväg på semester skrev jag i ett inlägg att ProCivitas Helsingborg gjorde en flash mob på Knutpunkten. Vi dansade Bollywood och nu finns en video ute på youtube.
Kolla här 

ProCivitas Helsingborg - Flash Mob


Gran Canaria 2014

- IFA Interclub Atlantic Hotel -
- En av fördelarna med att åka med föräldrarna - fick blått band istället för oranget trots att jag inte fyllt 18 år, bara för att jag var med dem. Fick därmed förmånen att njuta av allt som all inclusive hade att erbjuda. Life is good!
Säger bara: Piña Colada & Sex on the Beach!!! -
- Playa de San Agustin -
- The good life -
- Pure Love - mamma & pappa. Bara syster som fattades för att hela familjen skulle vara komplett -
 
Är nu hemma från en riktigt skön semester på Gran Canaria, kom hem runt 03:00 i söndags. Vi har bara tagit det lugnt nere i värmen och njutit av bra väder och god mat och dryck. Det har varit grymt skönt att bara vara och fått släppa allt som heter plugg, stress, press, krav och måsten.
 

Nu är lovet slut och det är back to reality som gäller. Startade redan i söndags med att hålla ett BodyBalance-pass. Höll ett pass igår kväll också och det känns verkligen i kroppen att jag har haft en vecka semester... ;)
 
Jag hoppas att ni som går i skolan också har haft ett skönt lov och att ni har fått ladda batterierna en aning.
Nu kan vi köra på lite till!
Ha det fint!
P&K 

Quote Of The Day


Just nu...

- Jag på träningläger i Calella, Spanien 2012 -
 
...befinner jag mig kanske i en solstol, kanske i poolen, kanske på stranden, kanske på rummet, kanske i ett köpcentrum, kanske on a road trip.
 
Oavsett vart jag än befinner mig njuter jag till fullo av ledigheten och av att bara få koppla av. Jag hoppas att ni gör detsamma, oavsett vart ni befinner er. Jag hoppas att ni njuter av livet och att ni försöker koppla bort alla stressande faktorer.
 
Ha det bäst! Vi hörs!
P&K
/JW

Be My Valentine

- Anton Dahl, a.k.a. my best friend -
- Den som sa att tjejer och killar inte bara kan vara bästa vänner, kan omöjligt ha upplevt den sortens vänskap. -
 
Startade dagen med Flash Mob kl. 08:10 på Knutpunkten. ProCivitas ettor har fått testa på Bollywood dans och idag gjorde vi något kul med dansen och körde Flash Mob. Vad Flash Mob är kan ni läsa HÄR. Film från dagens bravader kommer upp här på bloggen så småningom!
 
Idag har det ju varit kärlekens dag -  alla ❤ dag. Jag har spenderat dagen på bästa tänkbara sätt med världens bästa vän. Vi har haft massagekväll, filmkväll, krängarkväll och vi har hunnit med att snacka en hel del skit. Jag har som tradition att kolla på Valentine's Day alla hjärtans dag och idag fick Anton ta del av den traditionen.
 
Jag hoppas att ni alla har haft en lika fantastisk dag som jag har.
Ta hand om er och sprid kärlek VARJE dag!!!
 
Imorgon bitti åker jag till Kanarieöarna. Hur det blir med bloggandet under den kommande veckan vet jag inte riktigt. Om jag hinner skriver jag några inlägg och ställer in en tid på dem när de ska publiceras. Om inte tiden räcker till önskar jag alla er som går i skolan ett riktigt skönt sportlov! Er andra önskar jag en riktigt skön vecka! 
P&K
 

Just like one big family

- Nordic Wellness är mitt andra hem -


Ikväll var det uppstartningsmöte hos oss på Nordic Wellness i Ramlösa för alla 7 NW-klubbar i nordvästra Skåne. Det bjöds på god smörgåstårta och en massa information. Det var supertrevligt att träffa alla och få snacka lite skit.
 
Måste bara få ge lite kärlek såhär dagen innan alla ❤ dag. Jag älskar mitt jobb och trivs så otroligt bra på min arbetsplats. Den största anledningen till varför jag trivs så bra är tack vare mina UNDERBARA kollegor. Vilka människor. De skänker så mycket glädje och energi och jag blir alldeles varm i hjärtat varje gång jag träffar dem. Jag lämnar alltid gymmet med ett brett leende på läpparna och en härlig känsla i kroppen, oavsett hur jag mår innan jag kommer. 
 
Hos oss på NW är vi som en enda stor familj.
Stor kärlek till er!!!
P&K
 

"I was praying that you and me might end up together. It's like wishing for rain as I stand in the desert..."

 - Ron Pope, a.k.a. my own God -
 
Är så sjukt, jäkla förbannad just nu! Jag har en app där man kan tracka artister och se när de har konserter. Man brukar alltid få ett mail i god tid ifall en artist som man trackar spelar i närheten. För en liten stund sedan fick jag ett mail av BandsInTown där det stod att bl.a. Ron Pope ska ha en konsert. Ron Pope. Min gud. Jag öppnade mailet och där stod det att han spelar i MALMÖ(!!), IKVÄLL(!!!)! Han brukar alltid spela i Köpenhamn och i Stockholm, men idag är han för ovanlighetens skull i Malmö. Självklart är det just när han är i närheten som man inte vet om det. FAN! Jag kommer inte ihåg hur länge jag har velat se honom och mina vänner vet how badly jag vill det! Och IDAG, IKVÄLL är han i fkn Malmö!! I "A Drop In The Ocean" sjunger han: "I was praying that you and me might end up together. It's like wishing for rain as I stand in the desert" och precis så känns det. Men, jag får hålla tummarna för att han kommer tillbaka nästa år. Och tro mig, då SKA jag vara där!
 
Många har hört i alla fall en av hans låtar - "A Drop In The Ocean" - fast utan att kanske veta vem han faktiskt är. Första gången jag hörde Ron Pope var när jag gick i 5:an och det var just "A Drop In The Ocean" som jag hörde. Jag blev såld direkt. Idag är han en av mina absoluta favoritartister och hans låtar är ofta på repeat i mina hörlurar. Alla hans låtar är gudomliga, men två stora favoriter är "I Believe" och "Good Day"
 
På min bucket list står det bl.a. "gå på Ron Pope konsert" och en vacker dag, förr eller senare, ska jag stå där längst fram på hans konsert och verkligen njuta. Annars "Please Come Home To Me", Ron Pope!

Love the life you live, Live the life you love

- I'm alive -
 
Igår var Jonas Helgesson hos oss på ProCivitas och föreläste. Vilken kämpe den killen är. Jonas lider av en CP-skada och igår fick vi ta del av hans liv. Han bjöd på sig själv, ståuppare som han bl.a. är, och han boostade oss med inspiration och motivation. Han fick oss verkligen att få perspektiv på saker och ting.
 
Det är så mycket vi tar för givet och vi har en tendens att beklaga oss över vad vi inte har, istället för att vara lyckliga över allt som vi faktiskt har. Jonas påminde oss om att varken livet eller det som vi har ska tas för givet - det kan vända när som helst. Han påminde oss om att leva livet fullt ut och älska det vi gör. Han påminde oss om att livet inte alltid är en dans på rosor. Han påminde oss om att den "rätta" vägen inte alltid är den enkla, och att det kan finnas många olika vägar till ens drömmar. Han påminde oss om att vi inte klarar oss själva, utan vi behöver varandras support och kärlek. Han påminde oss om att lägga ner både våra fördomar och att direkt sätta etiketter på varandra.
 
Jag blev otroligt berörd av hans föreläsning och mycket av det han sa var wake-up calls. Han sa en hel del kloka saker och något som verkligen satte spår i mig var:
- Att säga att man inte kan det, och inte det, och inte det, och inte det, och inte det, och inte det, och inte det, är som att säga "Jag heter inte kent. Jag heter inte det, och inte det, och inte det...".
Jag har aldrig tänkt på det sättet innan, men när han la fram det så, kändes det ganska löjligt att bara klaga på vad man inte kan.
 
Jag har verkligen tagit till mig alla hans ord och hans budskap.
Vilken inspirationskälla! Om ni får tillfälle att lyssna på honom någon gång så gör det!
Ha en skön kväll allesammans!
Ta hand om er och era nära och kära.
Peace & Love

Kost vs. Träning

 
Som LES MILLS-instruktör får man en hel del kunskap och tips och jag tänkte dela med mig av det senaste vi fick.
 
Vi alla vet att kost och träning är två faktorer för ett hälsosamt liv, men vilket av dessa spelar störst roll i vilka sammanhang? 
KOST eller TRÄNING?

VIKTMINSKNING
Kommer kosten eller träningen att leda till bäst resultat på vågen?
Det rätta svaret är kosten. Att skära ner på det dagliga kaloriintaget främjar viktminskningen på ett effektivare sätt än träning gör. Det är mycket lättare att äta 1000 kalorier än det är att bränna 1000 kalorier. Vi tar ett exempel. Låt säga att du äter en kaka på 1000 kalorier. Det går snabbt och lätt att äta upp kalorierna, men att bränna dem skulle kräva att du körde ett av LES MILLS™ Cardio-pass + ett BODYPUMP™-pass. Dock betyder inte detta att träning inte är en viktig del till viktminskning. När du har nått ditt mål och vill stanna där är träningen mycket betydelsefull.
 
ENERGINIVÅ
Är kost eller träning det bästa sättet att få mer energi under dagen?
Svaret är träning. Motion levererar syre och näringsämnen till dina vävnader och hjälper ditt blodcirkulationssystem att arbeta mer effektivt. När ditt hjärta och dina lungor arbeta mer effektivt, har du mer hållbar energi under hela dagen. Träning är också svaret för korta boostar av energi. Det orsakar hjärnan till att frisätta uppfriskande signalsubstanser som dopamin och noradrenalin. Över 70 vetenskapliga studier har visat att personer som tränar är mer produktiva på grund av förhöjda energinivåer. Jag kan själv säga att min energinivå är högre efter ett pass än innan ett pass. Jag märker stor skillnad på min ork under dagen ifall jag har kört morgonträning eller inte.
 
HJÄRTSJUKDOM
Är kost eller träning viktigast när det gäller att förebygga hjärtsjukdom?
Svaret är både och. Båda spelar en stor roll för att förebygga hjärtsjukdomar. Träning är avgörande för att hålla blodsockernivåerna stabila då våra muskler använder glukos. Att träna kan också hjälpa till att sänka kolesterolvärdet och blodtrycket. Kost kan också påverka dessa variabler. En kost bestående av låg halt mättat fett och mycket fibrer kan bidra till att förebygga höga kolesterolvärden, samtidigt som begränsning av salt eller natrium kan sänka blodtrycket. Att uppnå optimal hälsa genom träning och kost är därför det starkaste försvaret mot hjärtsjukdom.
 
DEPRESSION
Vilket påverkar depression och ångest mest - kost eller träning?
Svaret här är definitivt träning. När du deltar i fysisk aktivitet utsöndrar våra kroppar endorfiner som utlöser positiva känslor, vilka har visat sig minska depression. Enligt en studie från universitetet i Vermont i USA kan ett 20-minuters träningspass vara tillräckligt för att piggna till ditt humör i upp till 12 timmar! För vissa personer kan det också vara lika effektivt som medicinering för att behandla depression. 
 
 
Hoppas att ni har fått lite klartecken för vad som väger tyngst när det gäller olika sammanhang. En hälsosam och balanserad livsstil kräver naturligtvis en kombination av bra kost och motion.
Viktigt att komma ihåg är att träning ger så otroligt många fler fördelar än bara viktminskning
 
Har egentligen bara en sak kvar att säga: EAT CLEAN, TRAIN DIRTY!
Tack för mig

Be the calm in the storm

- Vaniljkesella & varma hallon -
 
Har haft en intensiv och givande skoldag idag - började med franskaprov och därefter hade jag boksamtal. Avslutade skoldagen med ett möte med Micke där jag fick lite privatundervisning i kemi. Behövde reda ut en del saker inför provet på torsdag.
 
 Avslutade denna dagen på bästa tänkbara sätt. Hade pass ikväll och det var riktigt skönt att få varva ner och släppa allt för en liten stund. BodyBalance är maaagiskt och det hjälper mig på många sätt och vis!!
 
När jag kom hem fyllde jag på energiförrådet med riktigt god kesella och goda hallon.
 
Imorgon kommer ett inlägg där vi ska reda ut om det är träning eller kost som spelar störst roll i olika sammanhang.
Men, nu ska jag ta och sova.
Sleep tight 

Känslan efter franskaprovet...

Enough said.
P&K

Quote Of The Day


A splash of color

 
Ägnade förmiddagen till att plugga lite inför proven som kommer i veckan. Jag har en ganska busy vecka framför mig. Det är en hel del som ska hinnas med nu innan lovet - bl.a. boken ska redovisas imorgon, har franskaprov imorgon och kemiprov på torsdag. Men, det är bara till att hålla ut nu innan det är lov, sedan ska jag njuta rejält nere på Kanarieöarna.
 
I eftermiddags fick jag äntligen tränat! Eller ja, jag höll i passet men det är ju också träning. Kändes good to be back till ett fullbokat BodyBalance-pass med underbara deltagare.
 
Nu ska jag kolla lite till på kemin innan det är dags för SNN News med mammi och pappi.
Hoppas ni har haft en skön helg!
Peace and Love
 
Och ja, jag älskar rosa!

Quote Of The Day


A cup of tea and a book

 
Eftersom jag fortfarande inte är helt kry blev det ingen träning för mig i morse. Istället har jag spenderat hela dagen i min säng och läst "Jorden runt på åttio dagar". Har som uppgift i svenskan att läsa en klassiker, så jag tog tillfället i akt och läste på. 
 
Ska till Lina lite senare och ha en myskväll med mina brudar. Ni får ha en skön kväll allesammans!

Ny Header

Har beslutat mig för att börja blogga om hela mitt liv och inte bara om träning. Bloggen heter trots allt "100% Julia" och genom att bara blogga om träningen får ni ca "55% Julia".
 
Startar med en ny header och ska även finslipa designen för hela bloggen. Håll utkik nu i helgen :)
 

Quote Of The Day + allmänt

Har varit dåligt med nya inlägg om min träning - I know. Anledningen är för att jag inte har tränat sedan i måndags, eftersom jag oturligt nog har åkt på en förkyning 👎. Trodde att jag skulle klara mig undan den, men icke. Det suger verkligen att inte kunna träna 😩. Jag vill, jag vill, jag vill! Med en rejäl ångest fick jag till och med ställa in torsdagens BodyBalance-pass. Kändes ju sådär lagom kul när jag dessutom hade hoppat in för min kollega som inte kunde 😞. Men men, är man sjuk så är man. Ville varken smitta deltagarna eller leverera ett halvdant pass bara för att jag inte var helt kry. 
 
Till imorgon förmiddag är jag inbokad på BodyCombat och därefter en lunch- och gymdejt med Marlen där vi ska finslipa min BC-teknik. Är dock rädd för att det inte kommer att bli av med tanke på att jag knappt kan andas genom näsan och jag har ont i halsen 😒. Men, ska försöka komma i säng ganska snart och mot förmodan må tillräckligt bra imorgon för att träna. Gör jag inte det kommer jag att skippa morgondagens träning och försöka ladda inför söndagens fullbokade BodyBalance-pass som jag ska ha. 
 
Jag har förresten fått förfågan om jag inte kan blogga om mitt liv rent allmänt också och inte bara om träning. Vad tycker ni om det? Vill ni få en inblick i hela mitt liv och därav få 100% Julia?
 
Ha en skön helg!
 

Quote Of The Day


Quote Of The Day


Quote Of The Day


Quote Of The Day


BodyBalance nightmares

Jag har drömt många drömmar om BodyBalance där det har gått bra och mindre bra i drömmen. Men, nu under två nätter den här veckan har jag drömt mardrömmar om BodyBalance där det verkligen har gått katastrof dåligt. Snacka om att BodyBalance har satt sig i mitt huvud... 
 
I den ena drömmen befann jag mig på ett gym som jag vaken visste vad det hette eller vart det låg. Jag skulle hålla i en BodyBalance-klass och jag var sjukt sen dit. När jag väl kom fram till gymmet insåg jag att jag i all hast hade glömt både Yogamattan och musiken hemma. Mattan kunde jag snabbt ersätta med en på gymmet, men det var desto värre med musiken. Hur som helst gick jag in och öppnade upp salen, fast besluten om att det skulle bli ett grymt bra pass trots att jag inte hade min egen matta och att jag tvingades spela musiken från mobilen. När jag väl kom in i salen stod alla mina deltagare där och väntade på mig. Jag tog min plats längst fram i salen och skulle plugga in telefonen i stereon. Självfallet fugerade inte detta. Jag blev galet stressad och sprang ut till dem i receptionen i hopp om att de skulle ha CD-skivan med BB-musiken. Dessvärre hade de ingen, men de hänvisade mig till en liten kiosk mitt inne i stan. Plötsligt befann jag mig utanför en liten butik i någon gränd i någon gammal stad. Butiken var stängd och ägaren var på lunch. Perfekt. Helt plötsligt sod pappa bredvid mig, men han verkade inte uppfatta den panikartade situationen som jag befann mig i. Till slut kom ägaren och efter en lång stund fick jag äntligen tag i musiken. På något magiskt sätt var jag plötsligt tillbaka på gymmet igen. Nu hade det blivit mörkt ute och jag hade varit iväg i minst 2 timmar. Jag skämdes grymt mycket över att mina deltagare hade behövt vänta, men nu när jag hade musiken kunde jag kanske lyckas med att kompensera upp väntetiden med ett nog så bra pass. Jag öppnade dörren till salen och när jag kom in möttes jag av min kollega och mina deltagare som hade Yoga med henne. Shit vad bra att de fick göra något under tiden som jag var iväg tänkte jag och gick fram till min kollega. Hon lämnade plats till mig och ställde sig själv bland deltagarna. Efter mer än 2 timmars väntan skulle jag äntligen sätta igång med passet, trodde jag... Stereon var stendöd och jag försökte desperat att få igång den utan att lyckas. Här vaknar jag, hjärtat slår hårt och fort och jag är fullständigt uppjagad. Tack gode gud för att detta bara var en dröm!!!
 
I den andra drömmen, som jag för övrigt hade i natt, skedde det en liknande situation. I denna drömmen befann jag mig i ett ganska gammalt hus någonstans utomlands. Jag och någon skulle ha en BodyBalance team-klass i köket. Passet går så grymt bra fram till typ halva passet (jag förstår dock inte hur det kan göra det med tanke på att jag inte kan en enda låt och jag inte ens vet vilken release vi kör), men sedan fuckar allt upp sig. Jag står plötsligt som ensam instruktör och det är upp till mig att hålla i resten av passet. Jag vet inte hur länge jag försöker att komma på vilken release vi kör, vilken låt det är, hur koreografin är och jag försöker dessutom att bara improvisera, dock utan någon framgång. Flera deltagare går ifrån passet och jag är helt tom i huvudet. Här vaknar jag upp och är återigen mer än lättad över att det "bara" var en dröm.
 
 Det är sjukt hur man kan få ihop sådana knasiga drömmar. Detta var vekligen mardrömmar för mig då detta är situationer som jag verkligen fasar för. Dock har jag inte råkat ur för någon blackout än eller att stereon kluddar, vilket är riktigt skönt. Det kändes aningen pirrigt att åka till jobbet idag och hålla ett BB-pass efter dessa drömmarna, men det gick superbra. Fick otroligt mycket beröm och fina ord idag. Jag blev t.o.m. lite rörd. Det känns fantastiskt bra att deltagarna verkligen uppskattar det som man gör, att de tycker om en som person och att de tycker att man är en fantastisk och duktig instruktör. Jag växer lite som person för varje fint ord som jag får och orden träffar rakt in i hjärtat - underbart! Det känns extra viktigt med tanke på att BodyBalance betyder så obeskrivligt mycket för mig.
 

Vad är BODYCOMBAT™?

Körde BodyCombat igår med Marlen och gänget på FA och det var lika maxat som det brukar vara. Det var drygt en månad sedan jag körde BC senast, så det var riktigt good to be back! Combaten från gårdagen satte sina spår i kroppen. Jag har träningsvärk i armarna, axlarna, ryggen och rumpan - underbart!
 
Så vad är BodyCombat egentligen?
 
Precis som alla pass som heter något med "BODY" framför tillhör BODYCOMBAT™ ett av LES MILLS 13 program. Detta våldsamt energiska passet är det konditionspasset som tillåter dig att bli helt okontrollerbar. BC är inspirerat av kampsport och drar av ett brett spektrum av discipliner såsom karate, boxning, taekwondo, tai chi och muay thai.
 
Med handen på hjärtat kan jag säga att den känslan som jag får under en BC-klass inte likar någon känsla som jag får under andra gruppträningsklasser. Det är verkligen något alldeles extra med att alla i salen samtidigt utför den mäktiga koreografin till den riktigt grymma musiken. Det allra mäktigaste är när musiken är så sjukt tung och rörelserna till den antingen är aggresiva och snabba, eller ståtliga och långsamma. Under ett BC-pass sprutar glädjen och endorfinerna, stämningen är på topp, alla negativa känslor tas ut, man får rysningar, taket lyfter och man har mer energi efter passet än när man kom. På BC, mina vänner, upplevs det ständigt pure fitness magic!!!
 

Fördelar med BODYCOMBAT™

 
- Förbättrar hjärt-och lungfunktion och minskar risken för hjärtsjukdomar
- Tonar och formar viktiga muskelgrupper 
- Bränner kalorier för en smalare kropp
- Förbättrar koordinationen och smidighet
- Förbättrar bentätheten
- Förbättrar hållning och grundläggande styrka och stabilitet
- Bygger självförtroende
 
BC 👊
En skön bild på några från Filborna Arenas Combat-gäng. Här var vi alla i någon form av eufori då vi deltog i det 3 timmars långa BODYCOMBAT Charity Marathon i somras.

Quote Of The Day


Quote Of The Day


On my way to Filborna Arena

Next up: BodyCombat

RSS 2.0